Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Duin activiteiten

Duinactiviteiten

De leukste activiteiten in de duinen en langs het strand

Power Kiting & Beachvolley combi The Hague Beach
Experience a fun and sportive day at the beach during this activity. Put on your sportive gear and get ready to kite and beachvolley at The Hague Beach!
Powerkiten (Vliegeren)
Na een gedegen instructie over de vliegers en het vliegeren, waarin de veiligheid centraal staat, starten we met de powerkite clinic. In groepsvorm zullen de deelnemers het vliegeren voor het eerst ervaren, waarna wij de groepen verder verdelen.
GPS Tocht door de duinen
Verken de duinen en het strand van Hoek van Holland met onze leuke en interactieve GPS Tocht!!
Zandsculpturen
Tijdens deze zandsculpturen clinic leer je hoe je met zeezand een mooi zandsculptuur kunt maken. Afhankelijk van jullie wensen kiezen wij een leuk thema van de dag, waarbinnen de zandsculpturen gemaakt gaan worden.
Segway Clinic
You have seen them....now you can try them yourself. The Segway Clinic.
Farmers Golf on the beach
Farmers Golf on the beach, 9 holes of fun!
Duinstruin Tocht
Wandel met hulp van onze 'Be Event' app door de prachtige duinen van Den Haag. Tijdens de tocht krijgen jullie vragen over het gebied en krijgen jullie andere gekke opdrachten.
The Big Beach Event
Ideal for larger groups, The Big Beach Event has a fun activity to suit everyone.
Sand Sculpting Workshop
Sand Sculpting Workshop a fun creative activity on The Hague Scheveningen beach
Power Kiting The Hague Beach / Scheveningen
Kiting and Powerkiting at The Hague Beach / Scheveningen beach.
Beachvolleybal Scheveningen
Een leuke beachvolleybal competitie voor 10 tot 1500 personen op het strand van Scheveningen. Aansluitend een heerlijke beach barbecue?!
Zandsculpturen Scheveningen
Zandsculpturen bouwen is al lang geen kinderspel meer. Op het mooie strand van Scheveningen maak je met je team, schetsen en gebruik je de sculptuur materialen om de mooiste creaties te maken!
Vliegeren Scheveningen
Spectaculair vliegeren (of powerkiten) op het strand van Scheveningen met nasawings en matrasvliegers... Dat is genieten!
Boeren beachgolf
Boerengolf, maar dan op het strand of in de duinen, 9 holes door het zand ploegen... Je bent nu al een pro!
Beach Day
A beach day with fun and games and a lot of team spirit. Starting from 10 persons or more. Afternoon event or whole day events.
Boerengolf strand competitie
Beleef samen met je collega's een leuke boerengolf competitie op het strand van Hoek van Holland! Het parcours bestaat uit 9 verschillende strand holes, natuurlijk met een vlaggetje en een matje om het iets makkelijker te maken.
GPS Havengames Scheveningen (corona-proof)
Verken de haven, het strand en de zee van Scheveningen aan de hand van dit gekke GPS apparaatje ... Boerengolf en foto herkenningsopdrachten zijn zowaar een paar onderdelen om bonuspunten mee te verdienen!
Speedminton
Speedminton from 10 persons or more, a new dimension in the raquet sports!
Big Beach Event
Experience our big beach event posibilities with lot's of beach activities available..
Eco Solex and E-Chopper Tour
Experience the Solex or Chopper in a modern version, the Eco Solex and E-Chopper which have gone electric. Just as much fun as the original but Eco friendly!
Zandsculpturen workshop op locatie
Zandsculpturen bouwen is al lang geen kinderspel meer. Met je team maak je in deze workshop de mooiste creaties!
Boerengolf in de duinen
Glope Events heeft het boerengolf gecombineerd met de duinen van Scheveningen en is zo gekomen tot het Boeren Beachgolf in de duinen. Het parcours bestaat uit 9 "holes" die verdeelt liggen in de duinpan. Iedereen dezelfde handicap...0...dus je bent nu al een "pro"!
Beach Volleyball Triangle
Play beachvolleyball with 3 teams at once. Try our Triangle Beach Volleyball event.
Kite Fight en Powerkiten
Ga eerst een Aziatisch vliegergevecht aan met je vrienden, collega's of familie en leer daarna vliegeren met onze powerkites. Fun! Vanaf 10 personen Tijdsduur : 2 uur Locatie: Den Haag
Beachvolleybal competitie
Speel samen met je collega's een leuke beachvolleybal competitie op het strand van Hoek van Holland!
iPad Duindropping Fungame (corona-proof)
De natuur van duinen, zee en strand vormen het decor van deze hilarische challenge met de iPad. Beleef eventueel de superleuke extra fun opdrachten met o.a. boerenduingolf, Robinson Games en nog veel meer! Laat je niet gek maken! Andere teams hinderen je vast door een gebroken scherm of virus naar je iPad te sturen. Dat kan jij veel beter:)
Tuk Tuk Rally
The popular TukTuk Rally combines your navigation, general knowledge and communication skills into a challenging and fun event.
Beachvolleybal Hoek van Holland
Een beachvolleybal competitie organiseren met 20 of wel 1000 personen, het kan op Hoek van Holland ''de Hoek''. Wist je dat....
Robinson Crusoe Team Experience
Superleuke teambuilding waarbij snelheid, creativiteit, intelligentie en goede samenwerking belangrijk zijn. Na een kick-off waarbij ieder team haar eigen teamvlag maakt, barst de strijd los. Ben jij klaar voor de Crusoe 'proeven'.
Indoor Beachvolleybal
Op dit overdekte strand organiseer je de leukste beachvolleybal competities van Nederland.
Tuk Tuk Tour Scheveningen
Een tour met Tuk Tuks waarbij je onderweg verschillende opdrachtjes tegenkomt, langs Scheveningen en Wassenaar. De chauffeur heeft wel instructie nodig, want die weet niet welke kant hij op moet.
Last Vrijgezel Standing Games
Speciaal voor jullie hebben wij deze bijzondere Robinson variant als vrijgezellenuitje. Proeven voor echte finalisten van het eiland....Leuk en spannend tegelijk..
Beachdagen
Een actieve dag of middag op het strand van Scheveningen met mooie activiteiten combinaties. Vliegeren, duinbiken, boeren beachgolf, zandsculpturen en nog veel meer!
High Tea Tandemtocht
Samen op de tandem, gezellig en hilarisch. Een mooie tocht door de duinen en wassenaar. Tussendoor stoppen we voor een heerlijk high tea.
Beachdag combi Strand en Zee
Beleef een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest om nooit te vergeten met een combinatie van Strand en Zee activiteiten. Ook andere Land en Water activiteiten behoren tot de mogelijkheden.
Blokarten
Blokarten op het strand! Het is een driewieler waar een zitje op zit en een zeil op is gemonteerd. Hoe ontzettend gaaf is dat?!
T2 Flower Power Tour
Keer terug naar de tijd van de Flower Power! Met de klassieke Volkswagen T2 oldtimers beleef je een mooie interactieve tocht door Scheveningen en Wassenaar, met leuke vragen en opdrachten. Zit jij in de winnende T2?!
Voetbalgolf on the beach
Kun je aardig voetballen, of eigenlijk helemaal niet? Dat maakt niet uit. Dit is namelijk "Golf" dat je met je voeten speelt...dat kan iedereen op dit bijzondere voetbal strand.
Beach Tennis
Geen tennisschoen, wel slippers of blote voeten. Geen gravel of beton, wel lekker strandzand! Game, set, match!
Eco Solex of E-Chopper Tour (corona-proof)
Lekker cruisen met opdrachten onderweg, en wel met de Eco Solex of E-Chopper. Een superleuke tocht en 100% groen.
Tuk Tuk Rally
Laat je verrassen met deze leuke voertuigen, want jij geeft de opdrachten aan de chauffeur die van niks weet. De tocht brengt je langs zee, duin, strand en mooie villa wijken. Zit jij in de winnende tuktuk?