Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Topmenu / Algemeen

Informatie Beachdag

Algemeen

De leukste beachdagen organiseer je met Glope Events. Op de leukste beachlocaties bieden wij alle ingrediënten voor een leuke en actieve beachdag of losse strandactiviteit.
Van vliegeren, zandkastelen, GPS duindroppings, en beachlunches tot het leukste zomerse feest. Ook hebben wij diverse arrangementen in samenwerking met de verschillende strandpaviljoens samengesteld. De standpaviljoens, beach houses, en  strandclubs waar wij mee samenwerken hebben allemaal hun eigen uitstraling. Hou je van summer, beach, sport 'n surf, dan is Fonk Beach "the place to be". Hou je van meer lifestyle; dan vind je dat plek bij strandclub Wij of als je een zomer "Spaans" tapas gevoel zoekt, dan is Sol beach de plaats bij uitstek.

Locaties en events

Wij organiseren onze beachdagen hoofdzakelijk te Scheveningen, enkele beach events vinden buiten Scheveningen plaats. Voor horeca invullingen op die plekken, geven wij natuurlijk de nodige tips.

Het weer

Het weer lijkt in Nederland vaak roet is het eten te gooien. Toch valt dit in de praktijk erg mee. Zeker voor de actieve invulling, is het weer eigenlijk zelden een spelbreker. Omdat we toch het zekere voor het onzekere nemen, bieden wij voor de beachactiviteiten alternatieven aan. Zo hoeft de beachdag niet in het water te vallen!

Have fun!